Apfelstrudel mit sahne in Oostenrijk – 6 maart


Apfelstrudel mit sahne in Oostenrijk – 6 maart

A fresh new week! Voor mij (helaas) wel een intensieve week maar ook dat wordt weer snel gecompenseerd. Volgende week ga ik namelijk op wintersport naar Flachau, Oostenrijk. Voor het eerst in mijn leven, excited! Heb er ontzettend veel zin in en verheug me al op de après-ski en de vele apfelstrudel mit sahne.

Sinds mijn vorige blog heb ik al weer het een en ander ondernomen. Bijvoorbeeld: begonnen met mijn afstudeerstage, mijn eerste klus als freelancer gedaan, naar de musical(s) de Lion King en Vamos! geweest, nieuwe tattoos gezet én een beetje content geschoten voor o.a. Instagram. Dit laatste project heb ik met een vriendin van me aangepakt en meteen daarna kreeg ik ook nog de mogelijkheid om met iemand anders samen te werken, superleuk! En helemaal Lisa, aangezien de samenwerking met een vintage kledingzaak was. Om hier meer over te weten te komen, neem eens een kijkje op mijn website: www.lisa-looks.com.

Deze week staat nog even helemaal in het teken van mijn afstudeerscriptie dus gas erop! Als ik vrijdag eenmaal mijn pecha kucha presentatie achter de rug heb is het tijd om alles snel in een koffer te proppen en te vertrekken naar Oostenrijk. Viva tirol! That I shall not break a leg.

Liefs,
Studiejunkie Lisa

+ There are no comments

Add yours