24 kaarsjes voor Chantal – 22 november


24 kaarsjes voor Chantal – 22 november

5 November was het dan zover! Het was de dag waarop ik inmiddels vierentwintig jaar geleden ter wereld kwam. Deze dag zie ik niet speciaal als een dag om te vieren dat ik weer een jaartje ouder ben geworden, want hoe jong ik dan ook mag zijn, ik vind de tijd veel een veel te snel gaan! Ik zie mijn verjaardag als een dag waarbij ik samen kom met mijn familie en vrienden en stil sta bij de dingen die ik het afgelopen jaar heb gedaan.

Aangezien mijn stagebegeleidster diezelfde week jarig was, hadden wij besloten om onze verjaardag samen te vieren op mijn stageplaats. Ik had als verassing een bijbehorende verjaardagsmuts geknutseld en mijn stagebegeleider had toevallig precies hetzelfde in gedachten. En zo werd er op mijn stageverjaardag een mooie, kleurrijke verjaardagsmuts overhandigd. Cadeautjes werden verstopt en samen met de kinderen heb ik, zover zij er iets van begrepen, de cadeautjes gezocht en uitgepakt. Samen met mijn stagebegeleidster hadden wij voor cakejes gezorgd en hebben wij deze met alle kinderen versierd. De kinderen vonden het fantastisch! Smeren met slagroom en ondertussen je cakeje oppeuzelen. Het was een superleuke dag, waarbij ik mijzelf ook echt jarig heb gevoeld!

Op mijn verjaardag kwamen vrienden en familie langs in Amsterdam en toevallig waren net mijn fotoboeken binnen. Mijn verjaardag was dus een mooie gelegenheid om even terug te blikken op alle reizen en reisjes die ik het afgelopen jaar heb gemaakt. De fotoboeken van Barcelona, Kopenhagen én Thailand kwamen op tafel, om vervolgens af te sluiten met de fotoboeken van mijn laatste avontuur: Amerika. Hoe vervelend  ik het weer in Nederland de afgelopen tijd ook vind, deze fotoboeken doen mij steeds weer beseffen hoe veel mooie dingen ik het afgelopen jaar heb mogen en kunnen doen. Ik kan dan ook niet wachten tot ik weer kan terugblikken op nog meer avonturen en met een big smile naar mijn fotoboeken kan kijken!

Liefs,

Chantal

+ There are no comments

Add yours